!باید به مبارزه برای به عقب راندن ارتجاع و ابطال انتخابات با تمام توان ادامه داد


باید به مبارزه برای به عقب راندن ارتجاع و ابطال انتخابات با تمام توان ادامه داد!

با توجه به مانورهای گوناگون ارتجاع که هدف اصلی اش خاموش کردن شعله های جنبش اعتراضی مردم و تشدید فشار بر نیروهای منتقد برای تن دادن به خواست های ”ولی فقیه“ است، یگانه راه مقابله ادامه مبارزه گسترده توده ای با خواست مشخص ابطال انتخابات است.

در دومین هفته خیزش مردمی و به موازات ادامه اعتراض ها، فعل و انفعالات پراهمیتی درمیان جناح های درون و پیرامون حاکمیت جریان دارد که سرانجام این کشمکش ها و فعل و انفعالات به میزان قابل توجهی آینده رژیم و مسیر مبارزه توده های وسیع
مردم را ترسیم خواهد کرد.
همزمان با ملاقات و رایزنی های فشرده اعضای هیاتی مرکب از نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با نامزدهای معترض و نیز رفسنجانی، ناطق نوری و رضایی و ابراز امیدواری پاره ای از افراد با نفوذ حاکمیت از پیگیری های این هیات، درنماز جمعه 5 تیر ماه تهران خطیب نمازجمعه اعلام داشت: ”کسی که فرمایش ولی فقیه را نشنود وآن را زیر پا بگذارد درحقیقت دستور امام را زیر پا گذاشته است، لذا بهتر است عبرت بگیریم و ببینیم آخر و عاقبت کسانی که با ولایت درافتادند چه شد تا دیگر کسی آن را تکرار نکند.“ وی سپس از قوه قضاییه خواست با مردم معترض و حق طلب ”قاطعانه و بی رحمانه“ برخورد کند. همچنین دبیر کل موتلفه اسلامی نیز دراجلاس دبیران این جریان یادآور شده بود: ”موتلفه در اتفاقات اخیر به دنبال کاهش تنش ها و حرکت درخط مستقیم رهبری است. موسوی راه بنی صدر را شروع کرده و اگر مستقیم با آمریکا گره نخورده باشد، غیر مستقیم گره خورده است.“
به دنبال این موضع گیری ها، سخنگوی شورای نگهبان درگفت و گو با خبرنگاران به تاریخ 5 خردادماه خاطرنشان ساخت هیچ گونه تقلبی دراین انتخابات شکل نگرفته است. بلافاصله نیز شورای نگهبان دریک اقدام حساب شده ومانوری فریبکارانه اعلام کرد برای جلب اعتماد نامزدهای معترض انتخابات، هیاتی ویژه را برای بررسی روند انتخابات و بازشماری ده درصد آرا تشکیل داده است که اعضای آن را افرادی چون علی اکبر ولایتی مشاور ولی فقیه، حدادعادل رییس کمیسیون فرهنگی مجلس و دری نجف آبادی وزیر پیشین اطلاعات که از افراد متهم درقتل های زنجیره ای است، تشکیل می دهند. تشکیل این هیات حتی با پیشنهاد رییس کمیته صیانت از آرای ستاد میرحسین موسوی درمغایرت کامل قرار دارد و بی هیچ وجه گام مثبت، سازنده و امیدوار کننده ای درراستای رسیدگی به تقلب ها در انتخابات نیست و نمی تواند باشد. اقدامات شورای نگهبان و موضع گیری های هدفمند آن بخشی از برنامه مهار و سرکوب جنبش مردمی است. شورای نگهبان درارتباط با مانورهای مجلس و علی لاریجانی می کوشد از سویی به وقت کشی پرداخته و نیرو توان توده های مردم را به تحلیل برد وانگیزه آنها را تضعیف کند.
اعمال فشار به مردم وسرکوب خشن و بی رحمانه هرگونه صدای حق طلبانه درکنار مانورهای زیرکانه درچند جبهه محتوی و چارچوب سیاست رسمی رژیم ولایت فقیه و کودتاچیان برای برون رفت از بحران است. دراین میان نباید درگیری های فزاینده جناح های مختلف طیف ارتجاع حاکم و اختلاف نظر آنها درروش های مهار جنبش مردمی را از نظر دور داشت. هنگامیکه علی لاریجانی رییس قوه مقننه با صراحت خواستار ایجاد فضایی برای معترضان شد تا صدایشان شنیده شده و فضایی غیر از خیابان فراهم گردد، که این درحقیقت مانوری دقیق هم برای مهار جنبش مردمی و هم نوعی قدرت نمایی دربرابر باندهای هوادار احمدی نژاد بود، برخی نمایندگان مجلس درصحن علنی، به مخالفت با لاریحانی پرداخته ومواضع او را درراستای تضعیف احمدی نژاد و همسو با رفسنجانی معرفی ساختند. تمام تلاش این جناح ها دردرجه نخست برای خارج کردن مردم از صحنه است.
دروضعیت کنونی و با توجه به عوامل مشخص داخلی و خارجی، زمینه و بستر برای حل بحران درراستای خواست مردم یعنی ابطال انتخابات درچارچوب و قالب ”تعامل و همکاری“ جناح های حکومتی با یکدیگر وجود ندارد و از این رو هرگونه فاصله گرفتن با توده های مردم با هرانگیزه ای، یک محاسبه غلط و فاجعه بار بوده و سرانجامی غیر از شکست سنگین نخواهد داشت.
کودتاچیان با علم به این حقیقت، فشار خود را برای جدا ساختن میرحسین موسوی و اصلاح طلبان مقاوم از دیگر نیروهای مخالف ومنتقد کودتا تشدید کرده اند. علاء الدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هنگام توضیح نتایج به دیدار هیات مجلس با نامزدهای معترض به خبرنگار ایسنا 5 تیرماه از جمله گفته بود در میان شخصیت های معترض به نتیجه انتخابات، تنها میرحسین موسوی با قاطعیت برابطال انتخابات پافشاری می کند.
مردم میهن ما، خواستار ابطال انتخابات هستند و تقلیل این خواست به بازشماری برخی صندوق های رای و پذیرش داوری شورای نگهبان که خود از عاملان اصلی کودتا است، به معنای عدول از خواست های مردم و گردن نهادن برنیرنگ و تزویر استبداد ولایی می باشد.
رژیم ولایت فقیه و مزدوران گوش به فرمان ولی فقیه به خوبی می دانند ادامه سیاست های سرکوبگرانه، بقای آنان را تهدید می کند و این توان وظرفیت درحال حاضر درنیروهای سرکوبگر وجود ندارد. بنابر این به موازات ایجاد جو رعب و وحشت، درصدد به سازش کشاندن و تسلیم رهبری جنبش اعتراضی کنونی هستند. جنبش مردمی به رغم ضعف های خود، و با وجود کاستی های جدی، درهفته های اخیر رشد و قوام یافته ودرسطحی از آمادگی قراردارد که، بتواند کودتاچیان را با خواست محوری و اصلی لحظه کنونی یعنی ابطال انتخابات به عقب رانده و گامی تعیین کننده به جلو بردارد.
برپایه آخرین گزارشات منتشره و سخنان حسین ابراهیمی رییس کمیته روابط خارجی مجلس و عضوهیات دیدار کننده با رفسنجانی، ناطق نوری و نامزدهای معترض یادآور شد، اغلب شخصیت های طرف مذاکره ”همگی برختم غائله و حل مسایل موجود تاکید دارند.“ وی تصریح کرد: ”آقای موسوی حرف هایی دارد که بخشی قابل بررسی و بخشی خارج از قانون است، بنابراین ما به مذاکرات ادامه می دهیم تا ایرادات وارده رفع شود.“
با توجه به مانورهای گوناگون ارتجاع که هدف اصلی اش خاموش کردن شعله های جنبش اعتراضی مردم و تشدید فشار بر نیروهای منتقد برای تن دادن به خواست های ”ولی فقیه“ است، یگانه راه مقابله ادامه مبارزه گسترده توده ای با خواست مشخص ابطال انتخابات است. تن دادن به خواست های ولی فقیه، با توجه به همه حملات تبلیغات هفته های اخیر، دستگیری ها گسترده اصلاح طلبان حکومتی و شکنجه و آماده کردن شوهای تلویزونی، چیزی جز خودکشی سیاسی نمی تواند باشد. ادامه مقاومت و تشدید مبارزه، فشار بر جناح های مختلف حاکمیت را تشدید خواهد کرد و می تواند ارتجاع حاکم و سازماند دهندگان کودتای انتخاباتی و جنایات تکان دهنده روزهای اخیر، بر ضد مردم میهن ما، را به عقب نشینی وادار کند.